Ανακοινώσεις ΤΝΕΥ

Ανακοινώσεις ΤΝΕΥ

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη συμμετοχή φοιτητών & φοιτητριών στο πρόγραμμα ERASMUS+

Στο πλαίσιο συμμετοχής φοιτητών  και φοιτητριών του Πανεπιστημίου Αιγαίου του Τμήματος Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών στο πρόγραμμα ERASMUS+ για τη διεθνή κινητικότητα οι προορισμοί των συνεργαζόμενων πανεπιστημίων και οι θέσεις είναι:

Κίνα 2 θέσεις

Μαλαισία 1 θέση

Μοντενέγκρο 1 θέση

Βιετνάμ 1 θέση

Ρωσία – Καλίνιγκραντ 1 θέση

Για πληροφορίες επικοινωνήστε με τον καθ. Νικήτα Νικητάκο ή τον κ Ι. Δάγκινη στο εργαστήριο Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών στη Ναυτιλία, τις Μεταφορές και τη Νησιωτική Ανάπτυξη (ΕΠΛΗΝΕΤ), Ισόγειο Κοραή 2α

Προκήρυξη εκλογών για την ανάδειξη εκπροσώπου των μελών Ε.ΔΙ.Π. στη Συνέλευση του Τμήματος Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών της Σχολής Επιστημών της Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αιγαίου

Προκήρυξη εκλογών για την ανάδειξη εκπροσώπου των μελών Ε.ΔΙ.Π. στη Συνέλευση του Τμήματος Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών της Σχολής Επιστημών της Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αιγαίου

Ανακοίνωση προκήρυξης

Ανακήρυξη υποψηφίου [7.12.2017]

Βράβευση κας Άννας Καραμίγκου, Υποψήφιας Διδάκτορα του Τμήματος Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών

Βράβευση κας Άννας Καραμίγκου, Υποψήφιας Διδάκτορα του Τμήματος Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Απονομή του 1ου Επιστημονικού Βραβείου Μεταφορών «Δημήτριος Τσαμπούλας» 
του Ε.Ε.ΣΥ.Μ. 
στην κυρία Αννα Καραμίγκου, 
Υποψήφια Διδάκτορα του Τμήματος Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών του Πανεπιστημίου Αιγαίου

Η κα Άννα Καραμίγκου, Υποψήφια Διδάκτωρ του Τμήματος Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών του Πανεπιστημίου Αιγαίου, είναι η νικήτρια του Πανελλήνιου Επιστημονικού Διαγωνισμού για τις Μεταφορές ακαδημαϊκού έτους 2016–2017 για το Βραβείο «Δημήτριος Τσαμπούλας», που θεσμοθετήθηκε από τον Ελληνικό Επιμελητηριακό Σύνδεσμο Μεταφορών (ΕΕΣΥΜ). Το γεγονός αποτελεί μία σημαντική επιστημονική διάκριση των νέων επιστημόνων του Πανεπιστημίου Αιγαίου και του Τμήματος Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών ειδικότερα.

Σε μία λαμπρή τελετή, που έλαβε χώρα στο Επιμελητήριο Κορινθίας (χορηγού του χρηματικού επάθλου του Βραβείου), η βραβευθείσα κα Άννα Καραμίγκου, παρουσίασε την εργασία της επί του προκηρυχθέντος θέματος του διαγωνισμού «Εξέταση προοπτικών αξιοποίησης της ανενεργού Περιφερειακής Αγοράς Λεχαίου Κορινθίας και μετατροπής της σε Εμπορευματικό Σταθμό Συνδυασμένων Μεταφορών». 

Τo βραβείo απένειμαν οι κ.κ. Δ. Μπαξεβανάκης, Υφυπουργός Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων, Γ. Δέδες, Γενικός Γραμματέας Υποδομών, Δ. Παπαντώνης, Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων & Διοικητικής Μέριμνας & Αναπληρωτής Πρύτανη Ε.Μ.Π., Β. Νανόπουλος, Πρόεδρος Επιμελητηρίου Κορινθίας και Δ. Λεμονάκης, Αντιπρόεδρος Ε.Ε.ΣΥ.Μ, Πρόεδρος Εξαγωγικού Τμήματος Ε.Β.Ε.Π.

Ο Επιστημονικός Διαγωνισμός για το Βραβείο «Δημήτριος Τσαμπούλας» θεσπίστηκε από τον Ελληνικό Επιμελητηριακό Σύνδεσμο Μεταφορών (Ε.Ε.ΣΥ.Μ) στη μνήμη του εκλιπόντα Καθηγητή Ε.Μ.Π. και στενού συνεργάτη του Ε.Ε.ΣΥ.Μ κ. Δημητρίου Τσαμπούλα, για το πολυετές έργο και προσφορά του στην ανάπτυξη του ελληνικού συστήματος μεταφορών. Στηρίζεται από την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ) και τα Πανεπιστήμια της χώρας, που διαθέτουν Σχολές, Τμήματα, Τομείς ή κατευθύνσεις σπουδών στις Μεταφορές και τη Ναυτιλία. Ο διαγωνισμός διεξάγεται σε πανελλήνια κλίμακα κατόπιν ανοιχτής πρόσκλησης. Οι διαγωνιζόμενοι είναι εν ενεργεία προπτυχιακοί, μεταπτυχιακοί, διδακτορικοί φοιτητές και νέοι απόφοιτοι, εάν έχουν λάβει το πτυχίο εντός 3 ακαδημαϊκών ετών που προηγούνται της ημερομηνίας ανακοίνωσης της εκάστοτε Πρόσκλησης Ενδιαφέροντος.

Πατήστε <<ΕΔΩ>>

Παράταση Ηλεκτρονικών Δηλώσεων Μαθημάτων έως 5/11/2017

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ
ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
ΤΜΗΜΑ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

Σας ενημερώνουμε ότι παρατείνεται η προθεσμία υποβολής Ηλεκτρονικών Δηλώσεων Εγγραφής στα υποχρεωτικά και τα μαθήματα επιλογής του χειμερινού εξαμήνου 2017-2018 για τους/ις φοιτητές/ριες όλων των εξαμήνων σπουδών, συμπεριλαμβανομένων των φοιτητών του 1ου εξαμήνου, έως και την Κυριακή 5/11/2017 και ώρα 24:00.
Η εγγραφή πραγματοποιείται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: https://studentweb.aegean.gr ή από την "Ηλεκτρονική Γραμματεία" (στην ιστοσελίδα του Τμήματος).

Σημειωτέον ότι δεν θα είναι δυνατή η εξέταση, κατά την εξεταστική περίοδο του χειμερινού εξαμήνου, σε μάθημα για το οποίο ο/η φοιτητής/ρια δεν θα υποβάλει έως 5/11/2017 ηλεκτρονική δήλωση εγγραφής σε αυτό. 

Από τη Γραμματεία