Ανακοινώσεις ΤΝΕΥ

 

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ
ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
ΤΜΗΜΑ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ 
Πληροφορίες: Κ. Βλάττα (22710-35230)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η τελετή καθομολόγησης των φοιτητών/τριων του Τμήματος Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17 Μαΐου 2019 στο Αμφιθέατρο της Σχολής Επιστημών της Διοίκησης. Παρακαλούνται οι φοιτητές/τριες που επιθυμούν να λάβουν μέρος, να καταθέσουν το διάστημα από Δευτέρα 15 Απριλίου έως και Κυριακή 5 Μαΐου τα παρακάτω δικαιολογητικά (με email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) στη Γραμματεία του Τμήματος:

1. Αίτηση και Υπεύθυνη Δήλωση (επισυνάπτεται) 

Σημειώνεται ότι με την υποβολή της αίτησή σας και εφόσον πληροίτε τις προϋποθέσεις λήψης πτυχίου, διακόπτεται η φοιτητική σας ιδιότητα καθώς ανακηρύσσεστε υποψήφιοι πτυχιούχοι. Πρέπει να είναι σαφές ότι δεν επιθυμείτε να παρακολουθήσετε άλλο/α μάθημα/τα, γεγονός που καλείστε να δηλώσετε υπεύθυνα.
Επίσης δηλώνετε υπεύθυνα τυχόν μάθημα ή μαθήματα (μη υποχρεωτικά) που επιθυμείτε να εξαιρεθούν από τον υπολογισμό του βαθμού πτυχίου, στον βαθμό που πλεονάζουν του αναγκαίου πλήθους μαθημάτων. 

2. Φωτοτυπία της αστυνομικής ταυτότητας 

3. Οι φοιτητές/τριες που αιτούνται έκδοση του πτυχίου τους σε περγαμηνή θα πρέπει να καταθέσουν (σε υποκατάστημα της τράπεζας ή ηλεκτρονικά) το αντίτιμο των 10€ στο λογαριασμό της ALPHA BANK με τα ακόλουθα στοιχεία:

ALPHA BANK
Αρ. Λ/σμού: 60 100 2001 000 158 
IBAN: GR45 0140 6010 6010 0200 1000 158
BIC/SWIFT: CRBAGRAAXXX
Επωνυμία: Εταιρεία Αξιοπ/σης & Διαχ/σης Περιουσίας Παν/μίου Αιγαίου
Στην αιτιολογία της κατάθεσης πρέπει να αναγράφεται το ονοματεπώνυμο και ο αριθμός μητρώου του/της φοιτητή/τριας.

Αφού γίνει η κατάθεση, οι φοιτητές/τριες θα αποστείλλουν (με fax ή με e-mail) την απόδειξη κατάθεσης στη Γραμματεία του Τμήματός τους ώστε να εκδοθεί η περγαμηνή. 

4. Υπεύθυνη Δήλωση για γνησιότητα πτυχιακής εργασίας (επισυνάπτεται)

Προσοχή: 
Απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής αποτελεί η τακτοποίηση, μέχρι την λήξη της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων καθομολόγησης, τυχόν εκκρεμοτήτων των ενδιαφερόμενων φοιτητών και φοιτητριών με τη Βιβλιοθήκη (δανεισμός βιβλίων, κατάθεση πτυχιακής εργασίας) και με το Γραφείο Φοιτητικής Μέριμνας (Βιβλιάριο υγειονομικής περίθαλψης, κλειδί φοιτητικής εστίας κτλ.).
Η Γραμματεία θα ενημερωθεί σχετικά από την Βιβλιοθήκη και από το Γραφείο Φοιτητικής Μέριμνας, χωρίς να απαιτείται από φοιτητές – φοιτήτριες να προσκομίσουν σχετική βεβαίωση.

Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι πρέπει να παρευρίσκεστε στη Χίο μία μέρα νωρίτερα από την τελετή καθομολόγησης και να προσέλθετε στη Γραμματεία του Τμήματος, για τη διεκπεραίωση διαδικαστικών θεμάτων.

Από τη Γραμματεία

ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ

ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ.doc

 Υπεύθυνη Δήλωση για γνησιότητα πτυχιακής εργασίας.doc