ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ

Αγαπητές φοιτήτριες, αγαπητοί φοιτητές,

είναι πολύ μεγάλη χαρά και τιμή να σας καλωσορίζουμε στο Τμήμα μας, καθώς ξεκινάει το ακαδημαϊκό έτος. Τη Δευτέρα 05 Οκτωβρίου αρχίζουμε τα μαθήματα, όπως έχετε ήδη ενημερωθεί με email στους προσωπικούς σας λογαριασμούς και έχει αναρτηθεί σε σχετική ανακοίνωση για τα Μαθήματα Α’ Εξαμήνου. Mπορείτε συνεχώς να βλέπετε νέες πληροφορίες στο Ηλεκτρονικό Forum Τμήματος.

Η συγκυρία είναι πρωτόγνωρη για όλους μας. Εντούτοις, καταφέρατε σήμερα να είστε φοιτητές στο Πανεπιστήμιο, επιλέγοντας τις Ναυτιλιακές Σπουδές, και αυτό συνιστά μια πρώτη εξαιρετικά σημαντική επιτυχία, δική σας και των οικογενειών σας. Θερμά συγχαρητήρια!

Σας καλωσορίζουμε σε ένα  Τμήμα με ιδιαίτερη θέση και διακρίσεις στον ακαδημαϊκό χώρο και τη ναυτιλιακή κοινότητα και σας διαβεβαιώνουμε ότι εργαζόμαστε με αφοσίωση για την διεξαγωγή της εκπαιδευτικής διαδικασίας, απρόσκοπτα και με υψηλή ποιότητα. Αξιοποιούμε όλες της δυνατότητες της ψηφιακής τεχνολογίας, και έχουμε πρωταρχικό γνώμονα τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από την Πολιτεία.

Τις θερμότερες ευχές μας για υγεία και πρόοδο.

 

Μαρία Λάμπρου
Καθηγήτρια
Πρόεδρος Τμήματος Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών